Recensies

Lees hier wat onze cursisten over ons zeggen

 

 

Bedankt

In September 2020 heb ik Steph leren kennen via een persoonlijke vriendin. Ik had al een pandje in Amsterdam maar je wilt toch precies weten waar je mee bezig bent. Zodoende besloot ik aan training te volgen bij Steph van Aaleph Academy. Ik heb bij Steph een enorm leerzame vastgoed training gevolgd, Steph an Alice zijn zeer ervaren vastgoed beleggers en overal kregen we protocollen voor. Wat Steph ons tijdens de training heeft verteld heeft mij tot bijzondere en nieuwe inzichten gebracht, een nieuwe toekomst met de mogelijkheid om mijn passieve inkomen uit te breiden met uitzicht op meer tijd voor vrienden en familie. Ik ben in korte tijd in staat geweest veel van het geleerde in praktijk te brengen en het zal zeker uitmonden in succesvolle aankopen. Bedankt Steph en Alice !

Koen

Inzichten

In 2019 heb ik Steph leren kennen op een vastgoed seminar in Rotterdam waar hij als spreker een inspirerende presentatie gaf. We raakte die avond meteen aan de praat en vrij kort daarna heb ik besloten om een coachingstraject bij Aaleph Academy te doen.
Ik was zelf al een tijdje bezig met investeren in vastgoed, maar Steph heeft me nieuwe kennis bijgebracht waardoor ik weer verder kan groeien. Hij heeft me echt geholpen met inzichten die ik eerder nog niet had. Bij investeren in vastgoed is het van belang het op de juiste manier aan te pakken, en er zijn veel goede ‘tips & tricks’ die je hierbij helpen. Steph kent ze allemaal! Daarbij denkt Steph onafhankelijk, heeft kennis van zaken en biedt je toegang tot een groot netwerk van medebeleggers maar ook tot de juiste financiers of adviseurs.
Inmiddels heb ik meer dan 5 panden in de regio Leiden en Den Haag. Beste Steph en Alice, ik zie uit er naar uit om nog veel van jullie te leren, en heb veel zin in het vervolg van de coaching.

Pieter Hoogland

Vertrouwen

In 2020 ben ik met een coaching traject begonnen bij Aaleph Academy vlak voor de uitbraak van Corona, ik twijfelde hierdoor wat te doen, Steph gaf me vertrouwen want er zijn ook kansen. Om de druk te verlagen bood Aaleph Academy mij een extra koopgarantie aan, wat in de praktijk neerkomt op een jaar extra coaching, geweldig! Bij Aaleph Academy gaat het niet om het geld, er werken coaches die veel persoonlijke tijd voor je nemen en ze hebben 1 hoofddoel en dat is een echte zelfstandige belegger van je maken. Zelfs met de beperkte middelen van mij weet ik zeker dat ik de uitdaging kan aangaan, ik heb nu inspiratie, vertrouwen, inzicht en wijsheid om dit jaar vastgoed aan te kopen. Bedankt Steph en Alice, jullie zijn geweldig.

 

Lawrence D.

Betrouwbaar en persoonlijk

In September 2019 hebben wij bij Aaleph Academy een leerzame vastgoed training gevolgd. Wij kennen Steph al doormiddel van een jarenlange zakelijke relatie en vinden hem erg betrouwbaar en persoonlijk. Wat Steph ons tijdens de training heeft verteld heeft ons tot nieuwe inzichten gebracht , hij heeft ons op het spoor gezet van een nieuwe toekomst met de mogelijkheid op het  passieve inkomen uit te breiden en meer vrije tijd. We zijn in korte tijd in staat geweest twee mooie appartementen te kopen in het noord oosten van het land en ontvangen hier alvast een mooie passieve huurstroom op,  Bedankt Steph en Alice !

Jacco en Karin

Jouw recensie:

  Velden met een * zijn verplicht
  E-mail adres is voor verificatie en wordt niet bij de reactie geplaatst

   

  Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

   

  Menu
  wpChatIcon